TISA

Predstavlja vrhunsko arhitektonsko rešenje sa osnovom od 24 m2. vertikalnom optimizacijom prostora i postavljanjem dve galerije (na suprotnim stranama kućice) ceo prostor odiše skladom i besprekornom organizacijom u 36 m2. Pogodna je za boravak višečlanih porodica. 6 komotnih ležaja odvojenih u tri celine predstavlja udoban kutak za prenoćište.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

Kućice se izrađuju od drveta zaštićenog od gljivica, insekata i drugih štetočina. Konfiguracija zida se sastoje od više drvenih ramova dimenzija 5cmx10cm, koji su sa obe strane obloženi OSB pločom, vodonepropusnom folijom i parnom branom, a ispunjeni su mineralnom vunom debljine 10cm. Pod i krov su takođe izrađeni od drvene konstrukcije i ispunjeni su sa 15cm mineralne i kamene vune, a obloženi su folijama i limenom oblogom. Kućica je ekološki i energetski efikasna pa je samim tim pogodna i za stanovanje.


Za postavljanje kućice nije potreban temelj. Kućica je prenosiva i postavlja se na stope koje su sastavni deo podkonstukcije kućice. Samim tim se kućica ne kategoriše kao građevinski objekat, već kao privremeni montažni objekat što olakšava procedure oko postavljanja, ukoliko je na lokaciji potrebna dozvola.

SAZNAJ CENU

ZAVIRI U KUĆICU TISA
POGLEDAJ
sr_RSSR